De Waal Texel

Nieuwe beheerder voor dorpshuis de Wielewaal

De-Waal.-Texel.-1024x7482.jpg

Nieuwe beheerder voor dorpshuis de Wielewaal

Dorpshuis de Wielewaal krijgt per 1 september een nieuwe beheerder.
Het beheer van Dorpshuis de Wielewaal in de Waal komt per 1 september in handen van Simone Schipper-van Heerwaarden. Ze wordt daarbij op de achtergrond bijgestaan door haar partner Marco Schipper. Simone heeft in het verleden regelmatig geassisteerd in het dorpshuis en is bekend met de exploitatie.
De huidige beheerder Joke Brom begon haar werkzaamheden op 1 juli 2010 en vierde vorig jaar in “Coronastilte” haar 10-jarig jubileum. Deze lange periode van beheer vindt nu zijn einde door de pensionering van Joke Brom. Tijdens haar beheer was of werd het Dorpshuis het verzamelpunt voor tal van verenigingsactiviteiten zoals, toneel van het Amateurtje en Oud Leerlingen, klaverjas, biljart voor heren en dames, Interdans volksdans, House of Dance, Amici Canti, Koffie-inloop i.s.m. met Texels Welzijn, Dorpsvergaderingen, Sinterklaas, Ouwe Sunder en alle voorkomende dorpsactiviteiten.
Hoewel elke overname gepaard gaat met kleine veranderingen zal het Dorpshuis dezelfde rol blijven spelen in de Waalder gemeenschap.
Pieter Jan Kooger en Rob Teisman, voorzitters van de Stichting Dorpshuis de Wielewaal zijn blij met de komst van de nieuwe beheerder: “Simone is een kind van het dorp en ze is in de Wielwaal naar school gegaan. Het is fijn dat zij zich wil inzetten voor de leefbaarheid van het dorp”.

Ook de Dorpscommissie is bijzonder blij dat Simone en Marco het beheer van het Dorpshuis overnemen van Joke: "wij wensen jullie nu al vast alle succes toe".

 Tekenen contract Rob Teisman Simone Schipper Marco Schipper 2

Tekenen contract Rob Teisman, Simone Schipper en Marco Schipper

Beheerder Joke Brom overhandigt de sleutel 2

Beheerder Joke Brom overhandigt de sleutel

Martine Blommert secretaris van de Stichting Dorpshuis wenst het nieuwe beheer veel geluk 2

Martine Blommert secretaris van de Stichting Dorpshuis wenst het nieuwe beheer veel geluk.