De Waal Texel

Donateur worden?

De-Waal.-Texel.-1024x7482.jpg

Steun ons

In ons kleine dorp wil de Dorpscommissie u graag op de hoogte houden van de activiteiten die er worden georganiseerd en van alles wat er leeft onder de bewoners. Tevens is de dorpscommissie het contact met onder andere B&W, de gemeenteraad en overige instanties over zaken die ons dorp aangaan. Naast deze website  verschijnt drie maal per jaar  ons dorpsblad “de Weelder” waarin u op de hoogte gehouden wordt van alles wat er speelt.

Voor het realiseren van activiteiten en het onderhouden van de contacten hebben we de hulp nodig van de bewoners.
Indien u vragen heeft over zaken betreffende het dorp of op- en/of aanmerkingen heeft, kunt u ons bereiken via dcdewaal@outlook.com of persoonlijk bij een van de dorpscommissieleden die vermeld staan in “de Weelder” en op de website.
Voor het organiseren van activiteiten hebben we ook financiële hulp nodig. Daarvoor kunt u indien u binnen het postcodegebied 1793 woont lid worden van de “Vereniging Dorpscommissie de Waal”. Woont u buiten het postcodegebied dan kunt u donateur worden. De minimale bijdrage is € 10,00 per jaar. U kunt zich aanmelden via  dcdewaal@outlook.com.

 

Hartelijk dank namens de Dorpscommissie en de overige bewoners.

 

Inschrijven voor nieuws updates

Voor nieuws updates meld je aan via onze contact pagina.

Website en techniek door WEBJONGENS