De Waal Texel

De Wielewaal

De-Waal.-Texel.-1024x7482.jpg

Even voorstellen..
Sinds oktober is er een nieuw bestuur voor stichting dorpshuis de Wielewaal. Wij maken graag van deze gelegenheid gebruik om onszelf voor te stellen. Het bestuur telt drie leden en het voornaamste doel van de stichting is het in leven houden van het dorpshuis. De stichting huurt het dorpshuis van de gemeente Texel en zorgt voor een goede samenwerking, een beheerder en is verantwoordelijk voor het pand en alles wat daarbij komt kijken. De voorzitter is Sandor Mantje, wonend aan de Laagwaalderweg en al enige tijd betrokken bij de stichting. Sandor woont al jaren in de Waal en vindt de aanwezigheid van het dorpshuis een belangrijk onderdeel van het dorp. Als secrataris is Samantha Kooger toegetreden. Geen Waalder volgens de Texelse telefoongids, wel in de Waal opgegroeid en nog steeds een beetje Waalder in het hart. De rol van penningmeester wordt vervuld door Peter Bancken. Als assistent accountant vult hij dit bestuur fantastisch aan met zijn financiële kennis. We zijn een gemengd bestuur met één gemeenschappelijk doel: goed zorgen voor het dorpshuis van de Waal. We hoeven jullie niet uit te leggen hoe belangrijk het is dat deze centrale plaats om samen te komen, ook in de toekomst blijft bestaan.

Grote uitdaging
Vlak nadat het nieuwe bestuur was samengesteld kregen wij het vervelende nieuws te verwerken dat Simone en Marco stoppen met het beheer. We waren alledrie ontzettend blij en trots op deze beheerders maar begrijpen en respecteren de keuze. We zullen Simone en Marco een waardig afscheid geven want we zijn ze ontzettend dankbaar voor de enorme inzet die ze hebben geleverd. Heb je zin om mee te denken? Laat het ons weten via onderstaand emailadres.

We zullen hard op zoek gaan naar een nieuwe beheerder. Voordat we 'de markt' op gaan, eerst deze oproep onder de Waalders;

Gezocht: beheerder(s) voor het leukste dorpshuis van Texel!
Ben jij of ken jij iemand die hier geknipt voor is?
We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om de mogelijkheden te bespreken!

Heb je vragen, tips, goede ideeën of iets anders wat je aan ons kwijt wilt?
Je kunt ons bereiken via stichtingdorpshuiswielewaal@outlook.com

Met vriendelijke groet,

Sandor Mantje
Peter Bancken
Samantha Kooger

Inschrijven voor nieuws updates

Voor nieuws updates meld je aan via onze contact pagina.

Website en techniek door WEBJONGENS